Chance - párolt bojli!


Ez a termék bővelkedik a vízi állatok legjavából! Egy igazi ponty csemege!

Igyekeztünk a tengeri élőlények sokaságát eltérő mértékben bevinni ebbe a bojliba.
Megtalálható benne az:
-Édesvízi rák,
-Antarktiszi Krill, 
-Garnéla rák, (Shripms)
-Tintahal (Squid),
-Vízibolha (Daphnia),
-Tengeri csiga ( Sea Snails)
-Lazac (salmon protein) őrleményei,ezen felül még rovar liszteket is tartalmaz mint például:
-Csontkukac,(maggot)
-Lisztkukac,(mealworms)
-Selyemhernyó,(silkworm)


 A pontyok természetes táplálékában is jelen vannak a vízben található apró rákok. Rengeteg energiát és fehérjeforrást biztosítva ezzel a halak számára. A Chance bojli három különböző ráklisztet is tartalmaz, mellyel célunk a lehető legtermészetesebb ízű, illatú csali elérése a pontyok számára.  Az egyik rákliszt durvább szemcsemérete miatt  a víz hamarabb átjárja a bojlit, így kimosva az értékes összetevőket, attraktorokat a halak számára.
A tengeri csiga őrlemény egy nagyon értékes tápanyag már önmagában. Kagylókat ,csigákat tudjuk, hogy fogyasztanak nagy mértékben a halak. Felhasználják, mint fehérjeforrás ,és a meszes héjuk, is igen értékes a pontyok számára. Ez a csiga amit felhasználunk ,nem egy csigaház, hanem magát az élőlényt is tartalmazza szárított formában ami egy speciális eljárás során a 80%-át megőrzi az élőlénynek adalékanyag nélkül.
A rovarokat a pontyok ugyanúgy fogyasztják tavasztól-őszig a víz tetejéről,mint a víz alatti élőlényeket. Természetes tápanyag számukra. Az általunk használt rovarok lisztjei ugyan nem víz közeli rovarok,de mint tudjuk a csontkukacot nagyon szeretik a halak,és ugyanígy elfogyasztják a lisztkukacot ,és a selyemhernyót is. Ezek a rovarok őrleményei nagyon gazdagok zsírokban,fehérjékben,amire egész évben szükségük van a halaknak is.
Ezeken felül még három növényi lisztet kapott a termék,így nem a megszokott, hanem egy igen egyedi összetétel az amit megalkottunk a horgászok számára.
A Feedstimulants jóvoltából egy speciális étvágyfokozó keveréket is kapott a termék, amihez még emésztést gyorsító enzimet is adtunk, így nem fog eltelni a hal vele, hanem folyamatosan tud táplálkozni belőle.


Nem tartalmaz mesterséges aromát!